|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
14/02/2023 |
Data da última atualização: |
16/02/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CASSIANO, C. V.; SILVA, P. P. da; PINEIRO, D. T.; DIAS, D. C. F. dos S.; MORAIS, A. A. DE; NASCIMENTO, W. M. |
Afiliação: |
CRISTIANO VASCONCELOS CASSIANO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; PATRÍCIA PEREIRA DA SILVA, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; DANIEL TEIXEIRA PINHEIRO, UNIVERSIDADE DE VIÇOSA; DENISE CUNHA FERNANDES DOS SANTOS DIAS, UNIVERSIDADE DE VIÇOSA; ALEXANDRE AUGUSTO DE MORAIS, CNPH; WARLEY MARCOS NASCIMENTO, CNPH. |
Título: |
Study of physiological maturity of melon seeds by enzymatic changes. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Ciência Agronômica, v. 54, e20207665, 2023. |
ISSN: |
1806-6690 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Thus, this study aimed to determine physiological and enzymatic changes during the maturation process of melon seeds of the cultivar BRS Anton, obtained from fruits at different maturation stages and subjected to post-harvest storage, by the action of total proteins and the enzymes catalase, peroxidase, and superoxide dismutase. Melon fruits were grown in a greenhouse at Embrapa Vegetables and harvested at five different times: 30, 45, 60, 75, and 90 days after anthesis (DAA). |
Palavras-Chave: |
Cultivar BRS Anton. |
Thesagro: |
Atividade Enzimática; Fisiologia Reprodutiva; Germinação; Melão; Semente; Vigor Hibrido. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1151752/1/7665-38493-1-PB.pdf
|
Marc: |
LEADER 01263naa a2200277 a 4500 001 2151752 005 2023-02-16 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1806-6690 100 1 $aCASSIANO, C. V. 245 $aStudy of physiological maturity of melon seeds by enzymatic changes.$h[electronic resource] 260 $c2023 520 $aThus, this study aimed to determine physiological and enzymatic changes during the maturation process of melon seeds of the cultivar BRS Anton, obtained from fruits at different maturation stages and subjected to post-harvest storage, by the action of total proteins and the enzymes catalase, peroxidase, and superoxide dismutase. Melon fruits were grown in a greenhouse at Embrapa Vegetables and harvested at five different times: 30, 45, 60, 75, and 90 days after anthesis (DAA). 650 $aAtividade Enzimática 650 $aFisiologia Reprodutiva 650 $aGerminação 650 $aMelão 650 $aSemente 650 $aVigor Hibrido 653 $aCultivar BRS Anton 700 1 $aSILVA, P. P. da 700 1 $aPINEIRO, D. T. 700 1 $aDIAS, D. C. F. dos S. 700 1 $aMORAIS, A. A. DE 700 1 $aNASCIMENTO, W. M. 773 $tRevista Ciência Agronômica$gv. 54, e20207665, 2023.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 1 | |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|